Fotoraporto, la mobileapp pel canvi real.

Fotoraporto, la nova plataforma online de fotoprotesta i fotoproposta per dinamitzar causes d’impacte social, on els usuaris poden crear causes i difondre-les, pujar fotos i donar-lis suport, i participar així en el canvi real.

Descripció del projecte

Al nostre voltant veiem contínuament situacions injustes que són més habituals del que ens agradaria, però afortunadament hi ha gent, associacions, ONG’s i organitzacions que actúen per millorar aquesta situació i per un canvi real.

Des de Fotoraporto creiem que aquest esforç ha de tenir una major visibilitat i que a més ha de ser recompensat.

Per això hem creat Fotoraporto, la primera plataforma online de fotoprotesta i fotoproposta, alternativa i innovadora, que dinamitza causes d’impacte social.

A Fotoraporto qualsevol persona o organització pot pujar i donar suport a fotos, crear i dinamitzar causes d’impacte social i fins i tot patrocinar-les o fer donacions directament a les organizacions que les lideren.

Volem ser una plataforma online pel canvi real i ser referència com a observatori digital.

Per aquest motiu demanem la teva ajuda, per millorar la plataforma i difondre el seu ús, i així ajudar als que més ho necessiten.

Agraïm enormement la teva implicació i el teu suport amb l’aportació econòmica que creguis convenient.

Agraïm enormement la teva implicació i el teu suport amb l’aportació econòmica que creguis convenient. Si vols més informació sobre el nostre projecte pots visitar la nostra pàgina web

L’equip de Fotoraporto

Fes la teva donació

Fotoraporto

Selecciona el mètode de pagament
Informació personal

Informació de la targeta de crédit
Es tracta d'un pagament xifrat segur SSL
Dades de facturació

Terms

Total donació: 20,00€ One Time

Megafon col·labora amb: